От години на България ѝ се носи тъжна слава на

...
От години на България ѝ се носи тъжна слава на
Коментари Харесай

Успешен бизнес, но не за наша сметка

От години на България ѝ се носи тъжна популярност на най-корумпираната страна в Европейски Съюз , в която господстват политическа и бизнес олигархия и сива стопанска система, а бедността се задълбочава.

Годишният отчет " Барометър на свободата " за 2018 година на демократичната немска Фондация " Фридрих Науман " сочи, че България е в дъното на класациите измежду страните от Европейски Съюз и с най-лоши индикатори по независимост на словото и самостоятелност на правната система и с най-голяма корупция.

Обществото ни вирее в микрокосмос от свободия и безотговорност на всички равнища , а следствията от това са повече от тревожни. Все по-често хората се помиряват с безобразията, живеейки с терзанието дали ще съумеят да покрият санитарния най-малко за оцеляването си - храна, вода и покрив над главата. Мнозина изпадат в невъзможност, когато зародят изключителни условия, свързани със здравето и грижата за околните им. А през това време политическите водачи освен че не са ангажирани с проблемите на народа, само че интензивно покровителстват картелите и безпаметния обир над българите.

Но това не e нашата България, с която ние се гордеем! Страна, цялостна с обичаи, богата история и невероятна природа!

Днес повече от всеки път се нуждаем от същински родолюбци, които да се застъпят за ползите на всички българи. Колкото и безнадеждна да наподобява обстановката, има положителни образци и действителна опция на статуквото. Има водачи и бизнесмени, които са сполучливи не за сметка на това, че ощетяват народа. Такъв е Веселин Марешки, лидер на листата на " Воля - Българските родолюбци ". Човек, който самичък е постигнал триумф и е развил бизнеса си с грижа и в интерес на целия български народ. Политик и патриот, който с подготвеност поведе борба против картелите, олигархията и корупцията, с цел да спре грабежа на всички български жители.

Вече дълги години той съумява да потвърди, че персоналният триумф може да се осъществя, без да е в ущърб на българите, че е изпълним без държавна помощ, публични поръчки или политически чадър. Марешки постоянно е измежду народа, той всекидневно си приказва с хората , с цел да познава от първо лице същинските им проблеми и да търси метод за тяхното решение.

Успехът на Веселин Марешки , със основаната верига аптеки " Марешки " е неоспорим - участват в над 140 обитаеми места, а броят на обектите е над 300 с комфортна локация за всички и с над 3 милиона признателни клиенти месечно. Цените са налични, с грижа за клиентите, а поддръжката и доверието им му оказва помощ да се опълчи на фармацевтичния картел.

През годините и с откриването на от ден на ден обекти в отдалечени обитаеми места, поради непрекъснато растящите транспортни разноски, се постанова Марешки да се изправи и против картела на горивата. Отново персоналните ползи на бизнесмена не са водещи. Аптеките се грижат за здравето на българския народ и не може да се допусне надутите цени на горивата да завишат, изкуствено, цените на медикаментите. Повеждайки и тази борба - против следващия картел, налагащ обир - той основава лична верига бензиностанции VM Petroleum, където горивата са на рационални цени.

" Успехът на всяко едно ръководство се мери по джоба на всеки българин " , обича да споделя Марешки. И в действителност мъчно може да се дефинира по-обективен аршин за развиването на една страна от благосъстоянието на народа ѝ. А през днешния ден в България виждаме безпаричен народ, доведен до ръба на нищетата и мизерията, който е отчаян от повтарящите се злополучни политически сюжети и операции.

На идните избори за Европейски парламент, Веселин Марешки ще поведе коалиция " Воля - Българските родолюбци! " против картелите, корупцията и грабежа. Със своя потвърден образец за национализъм и сполучлив бизнес, който не ощетява хората от народа, а тъкмо противоположното - дава им налично здраве и превоз, водачът Марешки ще се бори да върне човешкото достолепие на българите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР