От германската армия, която някога ви донесе Олаф Шолц не

...
От германската армия, която някога ви донесе Олаф Шолц не
Коментари Харесай

Passwordgate:1234 и други големи политически пароли

От немската войска, която в миналото ви донесе " Олаф Шолц не може да лети, тъй като плъхове са изяли кабелите на самолета му " (и някои други неща, които евентуално не е нужно да преглеждаме тук), идва Passwordgate. 

Politico хвърля светлина върху един от най-големите кавги.

Когато върху един скандал се натрупа още един скандал, знаеш, че имаш проблеми. Затова беше задоволително неприятно, когато Русия прихвана аудиозапис на немски военни, които разискват свръхсекретна информация. В диалога немските висши военни са обсъждали хипотетичното изпращане на крилати ракети " Таурус " в Украйна (въпреки че немският канцлер Олаф Шолц съобщи, че не желае да изпраща ракети " Таурус " в Украйна).

В отговор немският министър на защитата Борис Писториус назова приключването на информация " хибридна дезинформационна офанзива " в изказване на уеб страницата на националното министерство на защитата в неделя. На публицистите обаче беше обявено, че изказването на Писториус е предпазено с ключова дума. Паролата? 1234.

Сега Declassified може да разкрие суперсекретните пароли на още няколко страни.

Тази на Украйна е " Russ1anWarsh1pG0F*ckY0urs3lf ". Изглежда много сигурна, въпреки и кошмарна за запомняне, написа Politico.

Тази на Обединеното кралство е " Борис ", тъй като не е имало време да се промени през годините - пардон, дните - на Лиз Тръс, а и никой не е очаквал Риши Сунак да се задържи дълго (освен това Борис Джонсън сигурно ще се върне някой ден).

Унгарското е просто " ключова дума " на маджарски, само че заради компликацията на езика това беше счетено за задоволително мощно, с цел да възпре множеството хора, анализира Politico.

В Съединените щати паролата, сходно на немската, е " 1234 ", с цел да се улесни Джо Байдън. Но тя ще бъде изменена след ноември, когато Доналд Тръмп си проправи неминуем път назад в Белия дом, движейки се постепенно към преизбиране като великански охлюв, върху който никой не смее да хвърли сол.

Паролата на Тръмп ще бъде или " covfefe ", или " SAD! "... или просто няма да си прави труда да има такава, тъй като по този начин или другояче ще каже всичко на Владимир Путин.

Говорейки за Тръмп, наследниците на починалата велика Синеад О'Конър упрекнаха акцията му, че употребява класическата ѝ версия на " Nothing Compares 2 U " на събития. В изказването се показва, че О'Конър един път е описала Тръмп като " древен демон ", което в действителност е много мека засегнатост за човек, който комикът Джон Стюарт назова " Fuckface Von Clownstick ".

Но потреблението на музика от Тръмп срещу волята на изпълнителя се трансформира в огромен проблем. Миналия месец Джони Мар осъди Тръмп, откакто стана ясно, че той е употребявал " Please Please Please Let Me Get What I Want " на The Smiths като подгряваща мелодия на протест. 

Прошепнете, само че дали Доналд Тръмп има страховит музикален усет?

Благодарение на Джо Стенли-Смит за Politico

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР