От ГЕРБ разкриха нова политическата шарлатания на Продължаваме промяната. Повод

...
От ГЕРБ разкриха нова политическата шарлатания на Продължаваме промяната. Повод
Коментари Харесай

Чутовен скандал! ГЕРБ разобличи нова шарлатания на ,,Промяната“ свързана с преговорите

От ГЕРБ разкриха нова политическата шмекерия на Продължаваме промяната. Повод е договарянията, които се повеждам за поддръжка за втория мандат, който ще бъде връчен на Промяната. Ето какво показват от ГЕРБ.

Политическата шмекерия продължава!

По мотив изказванията на Политическа партия, че през вчерашния ден са се срещали с представители на всички парламентарни групи, от ГЕРБ заявяваме:

– никой от Политическа партия не се е срещал нито с ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, нито със заместниците й Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков;

– никой от Политическа партия не се е срещал със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители.

Друг е въпросът за какво тези, които желаеха всичко да се случва обществено пред камерите на всички медии, през вчерашния ден са “провеждали ” диалози по кьошетата на Народното събрание!

Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, би трябвало да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек приказва високо и гледа право в очите.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР