От ГЕРБ посочиха, че показаните от Корнелия Нинова документи не

...
От ГЕРБ посочиха, че показаните от Корнелия Нинова документи не
Коментари Харесай

Антон Тодоров за Техноимпекс: Тази сделка вони отвсякъде

От ГЕРБ показаха, че показаните от Корнелия Нинова документи не са задоволително удостоверение какви инспекции са осъществени на договорката с " Техноимпекс ".


Според ГЕРБ през днешния ден Нинова е признала, че приватизацията е нещо положително, откакто години наред левицата е твърдяла, че това е нещо престъпно. Бившият народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров означи, че в контракта за приватизация на " Техноимпекс " е избрана сумата от 700 000 $. И че съгласно информация от Министерството на стопанската система, тази сума е платена с 2 банкови превода на обща стойност 70 000 $. Останалата сума не е плащана с действителни пари, уточни той.
Антон Тодоров, ГЕРБ: Социалната приятелка Корнелия Нинова, РМД-то което съставлява - когато споделям Корнелия Нинова, разбираме " Техноимпекс " РМД, не е платила никакви действителни пари с изключение на тези 70 000 $. Платила е 630 000 $ фиктивно посредством обезщетителни записи. Тази договорка вони отвред, аз съм подготвен да седна с Корнелия Нинова и го организирайте това нещо - документ против документ, факт против факт. Тя през днешния ден излъга за следващ път. Не се свеня да го кажа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР