От ГЕРБ поискаха депутатът от "Продължаваме промяната" Ицо Хазарта да

...
От ГЕРБ поискаха депутатът от "Продължаваме промяната" Ицо Хазарта да
Коментари Харесай

Ицо Хазарта показа неприличен жест в НС, от ГЕРБ поискаха да бъде наказан

От ГЕРБ желаеха депутатът от "Продължаваме смяната " Ицо Хазарта да бъде глобен поради непристоен жест в пленарна зала.

Десислава Атанасова го е снимала, до момента в който си прави селфи с телефона, показвайки неприличния жест с ръка.


„ Откакто парламентаризмът се завърна, като се изключи че Народното събрание осъмна с решетки, народни представители се бият в зала, одеве станахме очевидци на още една непоносимо грозна проява. Ваш сътрудник, господин ръководител, от Вашата парламентарна група, сподели извънредно непристоен жест към народните представители “, съобщи от парламентарната естрада Атанасова.
Oбръщайки се към Мирослав Иванов, който е на председателското място, тя сподели, че ще му даде снимков материал "след минути ".

"Този депутат одеве напусна пленарната зала. Аз апелирам, господин ръководител, да наложите неодобрение на народния представител Христо Петров. Това е груба и просташка проява. Моля да уведомите господин Петров, че не сме в механа, в която той всекидневно се намира, с цел да пее, а сме в Народното събрание и това е неприемливо “, продължи Атанасова.

Това се случи, до момента в който от местата си в зала депутатите от ГЕРБ подвигнаха листове А4 с изписана на тях "Оставка ".

Призивът е за оставката на вицепремиера Калина Константинова, която дойде в Народното събрание, с цел да бъде изслушана за преместването на украинските бежанци от хотели по морето в държавни почивни бази навътре в страната, поради което настана безпорядък.
Тя сервира своите извинения на тези български и украински жители, които са се почувствали наранени от нейните думи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР