От ГЕРБ ходят по телевизиите и се жалват за ротацията.

...
От ГЕРБ ходят по телевизиите и се жалват за ротацията.
Коментари Харесай

Лена Бориславова за ротацията: Публично страдание от шпиц команда - типичен герберски маниер в опит публично всичко да се взриви

" От ГЕРБ вървят по малките екрани и се жалват за ротацията ". Това сподели в ефира на Нова тв Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ".

" Важно е да забележим какво би работило за страната. Виждате какво се случва по света ", добави тя.

" Николай Денков е приет на всички места в света, ето през днешния ден ще се види с Марк Рюте, дано продължи по този начин, с положителната си работа ".

" За нас идващият министър председател е Мария Габриел, както сме поели ангажимент да гласуваме. Работата на кабинета би трябвало да продължи според одобрената стратегия и цели ", сподели Лена Бориславова.

Относно персоналния състав на кабинета тя уточни, че националните органи на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС ще вземат решения в кои министерства работата е вървяла задоволително безапелационно и в кои не.

" Бойко Борисов е добре признат и разпознат в Унгария, въпреки това обаче водачите на Политическа партия имат своето самопризнание от други международни водачи. Нека напомним на сътрудниците от ГЕРБ, че имат всички регулатори и цялата държавна администрация, в кабинета също имат специалисти и то по предложение на Мария Габриел. Ние от Политическа партия имаме забележки към работата на Калин Стоянов, само че не във връзка с Шенген, а по отношение на проблема на Мартин Божанов- Нотариуса ", сподели Бориславова.

" За хората не е от голяма важност на кого му се пътува, а кой прави работата и дава резултати, тъй че дано не навлизаме в просташки истории ", съобщи тя във връзка с изказванието, че Денков желае да е външен министър, тъй като му се пътувало.
" Водят се договаряния, на масата се слагат и политически имена за поста на министри, само че към този момент няма да разясня. Мария Габриел и Николай Денков би трябвало да се схванат ", безапелационна е тя.

" В момента, в случай че зависи от мен, бих споделила, че не е време за избори ", добави тя.

Управлението не е непременно, само че решението на ПП/ДБ остава да се поддържа кабинет с мандата на ГЕРБ, с министър председател Мария Габриел и с минимални промени в състава.

Този диалог, който сега се води, е обществено страдалчество от шпиц команда - характерен герберски фасон в опит обществено всичко да се взриви. Такава оценка на последните два дни даде Лена Бориславова.

Според нея с този фасон ГЕРБ желаят да предоговорят всичко, защото " апетитът идва с яденето ". Бориславова обаче съобщи още един път увереност, че ротацията ще се случи, както е контрактувана и с минимални промени след оценка и разбор, който сега се прави.

По думите й, в случай че Делян Добрев фактически има документ, в който да е записано това, което твърди, е щял през вчерашния ден в студиото да пристигна с документа и да го размята обществено.

От " Продължаваме промяната " считаме, че както ние сме в коалиция с " Демократична България ", по този начин и ГЕРБ са в коалиция с Движение за права и свободи. По всички значими тематики се появява и Делян Пеевски.

Относно избора за ръководител на СОС Бориславова разяснява: Трябва да се спре това, което се случва, да се вземе решение и СОС да проработи. Защото, в случай че желаеме да има резултати, би трябвало да се работи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР