От фейсбука на Александър Симов:Прегледах имената на „интелектуалците“, които подкрепят

...
От фейсбука на Александър Симов:Прегледах имената на „интелектуалците“, които подкрепят
Коментари Харесай

Къв е тоя Стефан Цанев, бе... или Александър Симов и реваншът на посредствените

От фейсбука на Александър Симов:

" Прегледах имената на „ интелектуалците “, които поддържат Анастас Герджиков. Горд съм. Наистина съм горделив. Никога не съм харесвал нито един от тях. Очевидно съм имал безгрешен естетически усет... "

Разбира се! Г-н Симов е горделив, че в инициативния комитет на обичания му Румен Радев има 27 сътрудници на Държавна сигурност плюс шефката на психото в Курило Гълъбова.

А в комитета на Герджиков има единствено " интелектуалци " в кавички.

Репликата на господин Симов е диагноза, не сиптпом. Заболяването се назовава „ комплекс на Салиери “ и е типологично за целия агитационен кръг към настоящия държавен глава. Да пита менторката си Гълъбова.
свързани новини196156на 03.10.2021
За Александър Симов, чийто глас към този момент никой не желае да чува даже из коридорите на „ Позитано “, Валя Балканска, чийто глас лети в Космоса, е интелектуалец в кавички.

Интелектуалец в кавички е и живият класик на българската литература Стефан Цанев.

Абе къв е тоя Цанев, стихотворец от соца…Писал стихове, пиеси, романи, кой въобще ги е чел…Къде-къде е Сашко Симов, огненото перо на Българска социалистическа партия...

Богдана Карадочева също е интелектуалец в кавички. И Мишо Белчев, клетият естрададжия. Изпял там две-три песнички, „ Младостта си отива “, „ Не остарявай, обич! “, подрънква на китарка, дреме ни на жилетката…

Ами проф. Овчаров? Археолог-халтураджия, изживява се като Индиана Джоунс, копва на места, намерил всякакви делвички, някакъв Перперикон, кво въобще да му забелязваме…

Така разсъждават господин Симов и „ почтените “ към него, не се майтапя. Това е реванш, само че не на честността, а на посредствеността.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР