От фейсбук страницата на Владимир КарамазовПолучих си наградата от Sony.

...
От фейсбук страницата на Владимир КарамазовПолучих си наградата от Sony.
Коментари Харесай

Владимир Карамазов: Не очаквах и съм смаян

От фейсбук страницата на Владимир Карамазов

Получих си премията от Sony. В тазгодишният им конкурс станах районен победител. Не чаках и съм слисан. Последният им модел камера с обектив с който можеш да снимаш всичко. Наистина бях мощно сюрпризиран, тъй като марките не са толкоз дашни. Дори и за личните си международни състезания. Е Sony излезнаха същински гъзари. Много им благодаря и с тази камера ще сложа началото на видео ерата. От няколко хубаво прекарани часове Ангелина Славова ето какво излезе. Излязоха и резултатите в Open competition, където съм финалист в категория Портрети. 

С Ангелина Славова бяхме дружно на ресторант с наш непосредствен другар. Тя беше с дълга бяла коса. Директно я разгласих за безусловно луда, а след 5 минути и споделих, че ще я фотографирам. Тя отхвърли, само че никой в действителност не я питаше. Пускаше косата за нейна идея и искаше да я подари за перука на онкоболна жена. Не искаше да я боядисва, тъй като е по-добре да е естествена. След седмица я снимах. Беше отлично прекарано време. Винаги е хубаво, когато човек материализира фантазите си.

В последната година се отдадох напълно на три плана, които върша. Отказах се от всички състезания и единични фрагменти. Спечелих много, само че няколко останаха непокорени. Написах ги в един бележник. За мен са значими историите, които имат смисъл и с това желая да се занимавам. Но като артист учтив в конкурентна среда, тези няколко непокорени състезанието ми останаха в съзнанието. Реших тази година да им сложа отметка в този бележник и да ми се разкарат от главата. Благодарение на Анджи на един сложих – завоювах първо място в районният конкурс на Sony – един от най-големите международни състезанието. С този кадър съм и на финала в категория портрети в " Open competition ". Това следва. Този кадър е част от единият план, по който работя. Сложих отметка и на още един конкурс, само че ме предизвестиха да не издавам преди церемонията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР