От Фейсбук профила на Стефан Ташев Готвите ли се за

...
От Фейсбук профила на Стефан Ташев Готвите ли се за
Коментари Харесай

Номинирането на Тагарев за министър е предизвикало психически травми на Радев и Митко Есемеса

От Facebook профила на Стефан Ташев

Готвите ли се за „ фронта “? Аз си диря „ мешка “, манерка, кубинки..Питам, тъй като от през вчерашния ден във връзка номинирането на Тодор Тагарев за министър на защитата опорките ни заляха с галактически размери. Че този „ Ястреб “ ще ни вкара във война, ще ни пратят на фронта в Украйна, тъй като украинците " свършили ", а Москва ще ни обстрелва с ракети, най-малко.

Такива предизвестия получих на телефона си от другари. Всички си приличаха по същите опорки. Та, стягаме се за " фронта ".

Номинирането на Тагарев за министър на защитата към този момент е провокирало стомашни киселини и душевен контузии в двама души-Румен Радев и подгъзника му Митко Есемеса. Омразата на тези двамата към него е по-силна от тази против Бойко Борисов. Те го уволниха от Института по защита, тъй като се опълчи на далаверите с грипените.

Новото държавно управление ще се сблъска със сериозен отпор, да не кажа тежка борба от фрагментите на дуета Радев-Митко и от самото президентство. Там ще е същинската война. Кръв и компромати  ще се леят. Те към този момент започнаха....

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР