От Фейсбук профила на Спаси СофияВасил Терзиев и Борис Бонев

...
От Фейсбук профила на Спаси СофияВасил Терзиев и Борис Бонев
Коментари Харесай

Предозиране: Терзиев и Бонев си правят състезание по време на кампания

От Facebook профила на " Спаси София "

Васил Терзиев и Борис Бонев си играят на планинари, до момента в който в София тече трескава подготовка на локалните избори. За това се похвалиха самите те във Facebook страницата „ Спаси София “.

„ Толкова време бе належащо на двата тима - претендент кметове vs претендент общински съветници, с цел да стигнат от центъра на София до хижа Алеко в неделния ден.

По-бърз се оказа тимът на Васил Терзиев дружно с районните кметове, които дойдоха 5 минути по-бързо, ползвайки М2 и рейс 66.

Отборът на Борис Бонев трябваше да се прекачи два пъти - сред М3 и М1 и от Министерски съвет Г. М. Димитров - на рейс 123, с цел да стигне единствения работещ въжен превоз, свързващ града с планината. Отборът на съветниците за малко да изпусне рейса, което щеше да им коства спомагателни 30 минути.

Витоша е най-бързо налична с... кола. Без постоянен и благонадежден излетен превоз, планината е превърната в Природен парк(инг).

Вие кой превоз бихте избрали? “

Постът провокира остри реакции. Пръв коментар направи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, още веднъж в обществената мрежа:

„ Вместо #ВасилТерзиев и #БорисБонев да вършат разходки по #Витоша, да си вършат селфита и да дават празни обещания, да вземат по-добре да си попитат техния човек Тома Белев, за какво толкоз години по-късно, естествения парк към момента няма проект за ръководство. И тъй като доста милеят, да си напомним и кои не поддържаха в общинския съвет, метрото да стига до Симеоновския въжен превоз. Другото са празни приказки за наивници! “, написа той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР