От Фейсбук профила на психиатъра Любомир Канов Ако приемем, че

...
От Фейсбук профила на психиатъра Любомир Канов Ако приемем, че
Коментари Харесай

Канов за Терзиев: Да се занимава със своя бизнес – от срам, че неговите предци убиха честни хора

От Facebook профила на психиатъра Любомир Канов

Ако приемем, че претендентът за Софийски кмет от ПП/ДБ е съумял със лични сили и гений да реализира нещо доста в света на бизнеса, няма за какво да му търсим недостатък за това. Не сме му пречили по време на демокрацията, надяваме се, че не е крал пари през държавни сдружения и през връзките на семейството си с банките.

Действително е алтернатива, в случай че потомци на кагебисти са в действителност читави и прозападни хора. Техните родители и дядовци убиваха нашите и ни преследваха по родова линия, имаха геноцидна идеология против “врага ”. Успешно стъпкаха поколения от умни и способни българи. А в този момент?

Какво да се прави в този момент с този морално сакат народ? Аз мисля, че това момче следва да се занимава единствено със своя бизнес и въобще да не припарва до държавни и столични функционалности. Поне от позор за това, което неговите предшественици не разрешиха на десетките хиляди почтени и надарени хора, които убиха и не разрешиха да развият своите способности и от Бог дадени качества.

Проевропейците са длъжни да схващат, че синовете и внуците на гаулайтерите и болшевишките сатрапи би трябвало да са признателни, че с тях не се действа както с Чаушеско.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР