От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал АлгафариПриятели,десет месеца действащ

...
От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал АлгафариПриятели,десет месеца действащ
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Действащ министър-председател се изказа като ръкоблудство на пясък

От Facebook профила на политическия пиар Нидал Алгафари

Приятели,

10 месеца настоящ министър-председател се изрече като ръкоблудство на пясък. Ако не заемаше поста щях да се замисля върху думите му, само че да твърдиш, че ДАНС покровителстват канали за опиати!!! Неговата партия е в ръководството на страната съвсем три години и чак няколко дни преди да сдаде поста да твърдиш сходна догадка е дъно. Защо бре джанъм, не взе ограничения преди този момент? Защо не уведоми обществото и Европейски Съюз преди този момент?

Когато се договаряше незаслужения мандат за ръководство, нали точно той и шарлатаните, твърдяха че има единствено един министър излъчен от ГЕРБ, по какъв начин и по кое време станаха повече?

Когато си признаваха с лукавщина, че са вършели ала-бала с  господин Радев и от 7 заслужени %, стигнаха до незаслужените проценти с цел да са втора група н Народното събрание си мислех, че е бърборене разследване на кристалите, само че.... май има интервенция и тогава какъв беше господин Калин Стоянов, продавач на семки ли?

След като спечелихте изборите в София с но -бала, какво стана с гръмогласния гальовен трибун и неговите обети и обещания? Какво стана с квалифицирания екип от експерти и подготвени решения? Ала-бала.

Къде сте жълтопаветни борещи се за правдивост и господство на закона? Защо виете като прегазени за шефката на митниците? Нали желаете да няма чадъри над никой!

Лакомията ви за власт и забавянето с нея не ви остави един съдружник. Ударихте Има Такъв Народ с цел да сте вие. Качихте се на гърба на Борисов и Пеевски с цел да се домогнете до властта и тях загубихте. Коалиционните ви сътрудници от Българска социалистическа партия завряхте в кьошето, единствено и единствено да се доберете до властта. Вашият основател и наставник ви дефинира като шарлатани и се оказа прав, само че и него загубихте.

С всичките ви дейности постигнахте всеобщо отвращение и гадност и в този момент сте токсичните вие.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР