От Фейсбук профила на поетесата Рашел Леви: Едни, дето ни

...
От Фейсбук профила на поетесата Рашел Леви: Едни, дето ни
Коментари Харесай

Рашел Леви: Едни, дето ни докараха нечовешка инфлация, арестуват без обвинение, съд и присъда

От Facebook профила на поетесата Рашел Леви:
Едни, дето ни докараха нечовешка инфлация, нарушиха де що има Конституция и закон, неразбираемо по какъв начин опоскаха девет милиарда, стъжниха в пъти живота на бедния българин и го лъгаха 100 пъти за пенсиите, те, точно те, арестуват за корупция другите. Арестуват без обвиняване, съд и присъда, а просто си арестуват очевидците. Арестуваният не се крие в Дубай, само че този, който се крие в Дубай, споделя, че би трябвало да бъде задържан този, който НЕ се крие., Арестуващият има в пъти повече парцели от задържания, само че народът има вяра, че по-имотният е по-честен и некорумпиран. Версиите за какво това се случва, набъбнаха до десетина, само че това не им пречи взаимно да се изключват.

Народът желае кръв и има вяра единствено на улично правораздаване. И то не по отношение на тези, които го ограбиха безочливо, стремително и без пояснения в последната година, нито по отношение на криещия се в Дубай, който като се изключи че взимаше последните стотинки на най-бедните и обърканите, е неоспорим " престиж ", несъмнено. Иска мистичност народът и гладиаторски боеве.

Въпрос на нулева правна просвета ли са тези нестихващи стремежи за площадно правораздаване и гилотини, или въпрос на нулева литературна. Защото спиранията в сюжета, нелогичността и мътилката в характерността на позитивните сякаш герои " отмъстители " е повече от потресаваща.

Царят едно време ни пързаляше единствено с едно " ВЕрвайте ми! " Колко добре ни е познавал!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР