От Фейсбук профила на Нидал Алгафари Приятели, изгледах дългите участия

...
От Фейсбук профила на Нидал Алгафари Приятели, изгледах дългите участия
Коментари Харесай

Защо основателите на Nexo се изсулиха в държава, която предоставя гражданство срещу вноска?

От Facebook профила на Нидал Алгафари
Приятели,

изгледах дългите участия на създател на новаторска компания с български корени по разнообразни медии. Впечатлен съм!

Най-добрите IT- експерти работят за тази компания. Третоешалонни чиновници на световната компания отделят бонусите си или две, три свои заплати, с цел да финансират политическа партия, налагаща машинното гласоподаване в България. Обработката на резултатите не става с ръчно преброяване, а със програмен продукт, т.е посредством IT- експерти. Когато се върна гласуването посредством книжен притежател и броенето на машинното гласоподаване ръчно, стотици хора излязоха на площад в София недоволни от този избор на законно определените народни представители на Република България. Тези млади, умни и изобретателни хора решиха, че волята им на стотици експерти и IT- експерти, като тях, са по-важни от гласовете на практикуващите други специалности, пенсионерите и по-малко грамотните от тях?

Защо създателите на компанията се изсулиха да живеят в страна, която дава поданство против солидна вноска в стопанската система ѝ, а не са в парадайса на IT- технологиите, като Съединени американски щати, Европейски Съюз и Китай? След като те са девствено почтени, за какво не са в страни членки на Европейски Съюз, където правото е на най-високо равнище и там да защитят себе си, чиновниците си и платформата си?

Защо никой не попита тези патриоти и родолюбци, къде заплащат налог облагата и дивидентите си? Предполагам, че е в стопанската система на България? Ама единствено допускам.

Твърди в изказванията си този интелигентен и образован предприемач, че сме ръководени от тайфа бандити. Дали някой от управлението на тази новаторска полу-банка, полу не, не е бил част от ръководството на страната ни? Само да припомня, че Република България се управлява от Народното събрание и народните представители са ръководителите на страната.

Много се зарадвах като чух от този интелигентен мъж, че са дарили цели два милиона за украинците. Много похвално дело. И да попитам, откакто са толкоз милозливи по отношение на нещастието на украинския народ, какъв брой подариха на българите изпаднали в злощастие от управлението на шайката бандити?

Щял да съдят българската страна за милиард $ този патриот. Предполагам, че е задоволително интелигентен с цел да знае, че като осъди българската страна, не шайката от бандити ще заплати сумата, а жертвите на шайката ще изпразнят джобовете си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР