От Фейсбук профила на Методи Лалов Повече от година слушаме

...
От Фейсбук профила на Методи Лалов Повече от година слушаме
Коментари Харесай

Методи Лалов: Рашков е от „червените подводници”, които са готови да торпилират опитите за реформи

От Facebook профила на Методи Лалов

Повече от година слушаме претенциозните приказки на Бойко Рашков. Не виждаме обаче по този начин нужната промяна в Министерство на вътрешните работи, което продължава да е с раздут щат от " чантаджии ", цялостно със подвластни от подмолни ползи служители на реда, нестимулирани и некадърни чиновници, зле механически и ресурсно обезпечено, макар милиардния си бюджет. За сметка на това Рашков разгласи, че промяна е съвсем приключила.

Бойко Рашков не е нищо повече от един лустросан Цветан Цветанов, който си разрешава да изнася правораздаването в медиите. И който извърши арест на мутрата Бойко Борисов по допустимо най-аматьорския метод и по този метод го трансформира в жертва. Междувременно добре се оправя с защитата на МОЧА.

Днес Рашков ни оповестява, че се усеща унизен от случая " Семерджиев ". Този случай обаче тежи и на неговата съвест и е негова отговорност, защото Рашков управлява Министерство на вътрешните работи близо 15 месеца.

Бойко Рашков е една от тези " червени подводници ", които са подготвени във всеки един миг да торпилират опитите за реформиране на страната ни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР