От Фейсбук профила на Кристиан Шкварек Искам да погледнете внимателно

...
От Фейсбук профила на Кристиан Шкварек Искам да погледнете внимателно
Коментари Харесай

Шкварек: По един особено „странен“ начин българите обграждат република „Северна Македония“

От Facebook профила на Кристиан Шкварек
Искам да погледнете деликатно тази карта. Тя демонстрира трите публично приети български малцинства - в Сърбия, Косов и Албания, както и импровизирано приетото към момента за българско, само че отбелязвано като " славянско " в Гърция. Въпросните " славяни " си приказват на чист български.

Забелязвате ли нещо? По един изключително " чудноват " метод българите обкръжават република " Северна Македония ".

Същевременно, през вчерашния ден Скопие разгласи, че неотдавна извършеното преборяване в страната им е отчело едвам 3504 българи. 3504 - нищо. Повече намерено декларирани българи има във всяко едно от тези червени петна, които виждате на картата. Вътре в самата Македония - йок.

Много необичайно. Може би няма на света различен сходен случай. Пък допустимо ли е българите по този начин да сме се разселвали през историята, че особено да сме обграждали съвсем с цялостна педантика границите на бъдещата " Северна Македония ", без да влизаме вътре?

Естествено, че не. Просто отговорът е, че на преборяването в Македония българите не са 3504, а 1,073,299 или 54,25% от популацията. Всички, определили се като " македонци ". Затова малцинствата ни толкоз точно " прегръщат " Македония от всички страни - тъй като самата тя е район, в който българите доминират. Исторически, през 20-ти век, и в този момент.

Единствено и единствено тази позиция може да бъде виновна национална политика на София. Всичко друго е изменничество. А с безпардонното приемане на Северна Македония в Европейски Съюз, което сегашната власт приготвя, това изменничество ще бъде дефинитивно и окончателно формализирано.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР