От Фейсбук профила на Красен Кралев, кандидат-депутат от ГЕРБМВР шефът

...
От Фейсбук профила на Красен Кралев, кандидат-депутат от ГЕРБМВР шефът
Коментари Харесай

Кралев: Рашков налетя и на селата във Варненско с милиционерски хъс

От Facebook профила на Красен Кралев, кандидат-депутат от ГЕРБ

Министерство на вътрешните работи шефът Бойко Рашков се развихри предизборно в селата във Варненски район в интерес на своя шеф - претендента за президент Румен Радев. С милиционерско озлобление, присъщо на мракобесното му соцминало, Рашков прати служители на реда да тарашат в кметства и в домове на хора, които са свързани или симпатизират на ГЕРБ.

“Това се прави безусловно нелегално, без позволение за обиск или прокурорска заповед”, сподели юрист Бранимир Балачев пред РПУ-Провадия. В село Блъсково униформените са обърнали наобратно даже къщата на шефа на учебното заведение Антон Златев, с цел да търсят описи за пазаруване на гласове. В РПУ -Долни чифлик служителите на реда са предиздвикали Тодор Георгиев да напише на хвърчащ лист, че е общински консултант от ГЕРБ и да се подпише. Масово се привикват хора на разпити без призовки и се вършат арести със скалъпени обвинявания за пазаруване на гласове.

Бойко Рашков вилнее и всява боязън и суматоха измежду българите, вместо да дава отговор за какво в страната ни има над 600 незаконни машини за гласоподаване. Кой е платил за тези машини и какво цели с това компанията “Сиела Норма”-близка до олигарха Иво Прокопиев, ДеБъ и партията на Кирчо и Асенчо?!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР