От Фейсбук профила на Кирил НиколовТрайчо Трайков - кмет на

...
От Фейсбук профила на Кирил НиколовТрайчо Трайков - кмет на
Коментари Харесай

Жители на район „Средец“ на бунт срещу Трайчо Трайков

От Facebook профила на Кирил Николов

Трайчо Трайков - кмет на регион „ Средец “ Пич, абстрахирам се от качестовото на инфраструктурата, качеството на сметопочистването, безспорната липса на озеленяване и други, само че малко почна да ми идва " възвишение " да се занимавам да депозирам сигнали за бездомните животни в квартала, почтено. Напълно разбирам, че се активизираш единствено предизборно да буташ МОЧА и да се бориш с вятърни мелници, само че цялата нещо ми идва прекомерно.

Влез в групата на квартала и виж какъв брой индивида се оплакват от популацията на бездомните котета. Само да ти дам образец, малко нелицеприятен, само че това е действителността. За 2 дни бяха размазани 3 котета на кръстовището на Румънското, смисъл не е от най-приятните гледки сигурно.

Не те знам какви ограничения ще вземеш, само че в случай че до 1 седмица не си " цъфнал " на моята улица с някакви съответни ограничения, за които изпращам сигнали от месеци, ти подсигурявам, че ще разлепя малко флаери, ще взема една масичка за 30 лв. от ИКЕА и ще застана на Орлов Мост да пропагандирам срещу теб. На предните избори си спечелил с 4861 гласа, персонално ти подсигурявам, че този път няма да минеш и 2000, в случай че не вземеш някакво съответно решение.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР