От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваПриятелка ми изпрати линк

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваПриятелка ми изпрати линк
Коментари Харесай

Топ-журналистка е бясна: Стига с тая хурва на Гешев! Мястото й е в срамните клиповете с трима мъже

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Приятелка ми изпрати линк към изявление на Сашо Диков с Любена, някогашната брачна половинка на Петьо Еврото, избягал в чужбина след акция, дирижирана от Иван Гешев, с цел да дискредитира Борислав Сарафов. Водевилни маневри на някогашни другари и съидейници. Облечени във власт. Отмъстители.
Ограничена и примитивна тарикатка. С надменно държание. Съзнава, че я употребяват. Но няма нищо срещу, явно е. Това е нейният номер в живота.
Проблемът е в медиите, които трансфораха тази жена с леко държание в тежка конница. Срамота е. Трябва да има някаква хигиена.
Оженила се за много по-възрастен мъж, родила му дете. Кефила се години наред на сладостен живот с пари и благоприятни условия. Изведнъж прозряла в каква кал е затънала и решила да бъде почтена и откровена, дори с риск за живота си. Малееййй.
Полицаи ѝ придвижват мебели, пазят я като яйце на „ Фаберже ”, вместо да я спукат от инспекции данъчните и прокурорите: за генезис на приходите и (не)платени налози, както постъпват с елементарните хора и непривилегированите предприемачи.
Любена изстрелва обиди, клюки, упреква висши магистрати, че са получавали пари – надали ще може да го потвърди. Вероятно разчита на това, че я считат за луда и никой няма да се занимава с нея да я съди. Докато на някой не му писне от тази тенекиена латерна, де.
Сашо Диков се държи доста покорно и без нерв, разбирам го – изкарал е тежка сърдечна интервенция наскоро. И въпреки всичко … запазил е някои от професионалните инстинкти на Стажанта. Пита я тази хлевоуста хала – нали са истина популяризираните в Интернет брутални секс-клипове, в които тя прави фелацио на разнообразни мъже? Да, вика, Любена, по този начин е – мъжът ѝ имал фетиш(?!) и я карал да го прави, с цел да я снима.
Сашо не се впечатлява от това самопризнание, отбелязва единствено: споделят, че е имало и прокурори сред тях. Тука дръжте се да не паднете: еротичната звезда за персонална приложимост споделя: не, бяха инцидентни хора от Интернет, от Антикорупционния фонд ми оповестиха, че са създали антропологична експертиза, не са прокурори…. Каква подигравка, а?! Значи п*нисите на прокурорите са нещо по-различно и очевидно се разграничават от другите. Хммм. Да се смееш ли, да повърнеш ли или и двете?!
Та тази, значи, е свидетелка и обвинителка. Изобличителка. Чрез домашно порно към пречистване на правосъдната система. Може ли да бъде по-вулгарно и безсмислено?!
Я, малко по-сериозно, бе. Излагате се!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР