От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваДнес по БТВ Кирил

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваДнес по БТВ Кирил
Коментари Харесай

Борисов предизвика серия от паник-атаки в ППДБ, докара Петков до нервна криза, а Денков и Атанасов до жалки унижения

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Днес по БТВ Кирил Петков се изрече, че Бойко Борисов е “средна ръка пълководец ” и бил направил “лоша договорка ” със сглобката.

Стратегически нещата наподобяват по този начин:

1. Бойко Борисов употребява ППДБ, тъй като кабинетът на Мария Габриел, подготвен за гласоподаване, беше провален от Корнелия Нинова, която се отдръпна в последния миг след телефонно позвъняване от Иван Гешев.

2. Всички негативи от неприятното ръководство на сглобката се пишат на сметката на ППДБ.

3. Делян Добрев ги демаскира и освети като схемаджии и брокери на въздействие, с антипутиновски лозунги и проруски услуги.

4. Бойко Борисов ги разкри като истерици и дилетанти. Искаха му всичко, остави ги без нищо.

6. Бойко Борисов провокира ППДБ да получат серия от паник-атаки - докара Кирил Петков до нервна рецесия, Николай Денков и Атанас Атанасов до жалки унижения, а Христо Иванов до гузно безмълвие. В Народното събрание ППДБ изпадна в тотална изолираност и получи каскадно обругаване.

7. Бойко Борисов повежда партия ГЕРБ в отлична кондиция, енергизирана, че мъката завърши и скоро Политическа партия също ще завърши.

8. Бойко Борисов сподели на света, че Политическа партия са детски дилетанти с неистови апетити и нулева визия по какъв начин се прави политика. 

Бойко Борисов не направи “лоша договорка ” със сглобката. Направи толкова-колкото можа по време на ожесточената война на Иван Гешев, който искаше да го съкруши непременно. Борисов оцеля и си възвърна силата.

В Харвард са ги научили да приказват за покупко-продажби и бизнес-модели. Обаче, по този начин в обществения живот не става, той си има свои закони. “Бързата кучка слепи ги ражда ”, е споделил народът. Нито знаят по какъв начин, нито имат самообладание.

По-добре е да си научат урока и да се върнат там, откъдето потеглиха да завладяват страната като пирати от Сомалия с дипломи от Америка.

Не стават. Не!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР