От Фейсбук профила на Иван Христанов – бивш депутат от

...
От Фейсбук профила на Иван Христанов – бивш депутат от
Коментари Харесай

Бивш министър на Петков му заби нож в гъ.а, пардон, гърба: Войната не е за кредити


От Facebook профила на Иван Христанов – някогашен народен представител от Политическа партия и заместник-министър
Г-н Петков, войната с мафията не е „ за заеми “. Борбата за България не е за заслуги. Битката за Капитан Андреево беше изведена от екип антикорупционни адвокати, аналитици на данни на върхово равнище, специалисти по право на Европейски Съюз, специалисти по граничния надзор, държавни чиновници, които преодоляха страха си и застанаха до нас – митничари, гранични служители на реда и експерти от БАБХ.
Вие надали сте слушали записите с диалози със заплашвани лица и техните думи и реплики, споделяни сред сълзи. Едва ли сте чели сигналите към Министерство на вътрешните работи за тормоз и закани.
Убеден съм, че не знаете по какъв начин се написа сигнал към прокуратурата и ГДБОП със стотици страници материали. Нито по какъв начин се проучват милиони редове данни, с цел да хванем злоупотребите.
Едва ли познавате това момиче, което си потегли след нервозен срив и под паника офанзиви. Едва ли знаете имената на хората, които останаха без работа, тъй като взеха страната на правото. Между другото – те и през днешния ден са без работа, при Вашето държавно управление.
Г-н Петков, Капитан Андреево беше екипна работа, на екип, в който всеки беше безценен и незаместим. В този екип в никакъв случай не е имало „ главно от, най-много или основно “. Между нас нямаше разпределяне на „ заеми “ и популярност. Това беше същинският „ А “ тим – честен, професионален, самоуверен, предан и построен върху взаимно доверие. Именно поради това този екип завоюва най-тежката и огромна война с мафията след 1989 година Този тим обърна непрекъснато възходящото отрицание към Вашето държавно управление и го трансформира в доверие. Спрете да омаловажавате труда на другите, заканите над тях, битката им за бъдещето на нашата Родина.
Г-н Бачийски, Вашата помощ и безрезервност в най-тежките моменти на спора остават уважавани и запомнени вечно. Сигурен съм, че това няма да е последната ни победа над българската мафия!

 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР