От единайсетия път сагата с делото на фолкдивата Емануела срещу

...
От единайсетия път сагата с делото на фолкдивата Емануела срещу
Коментари Харесай

Смешно е! Съдът пожали маниака, преследвал Емануела и в Лонд...

От единайсетия път сагата с делото на фолкдивата Емануела против фамозният й любовник Алекс Boyr най-сетне завърши със правосъдно решение, написа " Монитор ". Районният съд в Разлог призна за отговорен Алекс Boyr и му наложи санкция от 1500 лв..

Решението може да бъде обжалвано в 14-дневен период. В съда не се явиха нито ишцата, нито ответника, който продължава да се търси, а единствено юристите. Служебен юрист представяше обвинения Алекс Boyr. Десет пъти делото беше отлагано заради отсъствие на ответника или служебния му бранител.

Историята започва преди 7 години. Вманиаченият Алекс почнал са преследва певицата из цяла България и даже зад граница, пръскайки средства за самолетни билети и хотели. Стигнал даже до Лондон. Той не оставял Емануела на мира и не спирал да ѝ написа в обществените мрежи, както и на телефона ѝ, досаждайки с дълги словоизлияния, любовни излияния и закани.

По-късно виртуалното безчинство прераства в шпиониране, гонене по заведения, паркинги, хотели, гонки с коли и така нататък Заради фиксацията на въпросното лице Емануела смени и жилището си, тъй като той почнал да я причаква даже пред дома й.

Търпението на Емануела свършило след клубно присъединяване в Банско, където Алекс още веднъж упорито изискал да се срещнат уединено. Наложило се гардовете на заведението, както и тези на певицата да се намесят и да я спасят от преследвача. Последвала тъжба в полицията, а по-късно Районна прокуратура - Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нервен нахалник от София, който преди да полудее по Емануела е бил пикантен почитател на Мадона от чиито концерти неведнъж е изхвърлян.

За преследването и издевателството против обвинения има подадени многочислени тъжби от певицата. През месец юли 2019 година по закона за Министерство на вътрешните работи мъжът е предизвестен документално с протокол да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 метра, само че той продължавал. Преследвал я, дори и в чужбина, мераклията стигнал чак до Лондон.

Налудничавият любовник признава във видео, че той е този, който написа непрекъснато на поп фолк изпълнителката. Дори твърди, че има видения с нея. Последният път обвиненият е арестуван в Банско, откакто си разрешил да насочи към Емануела закани за живота й след няколкогодишно редовно следене. Това преляло чашата.

Мъжът е с чисто правосъдно минало и предлагането на прокуратурата е обвиненият да бъде освободен от наказателна отговорност, като му бъде наложено административно наказване. Според законовите разпореждания е санкция от 1000 до 5000 лв..
Свързани вести Не истина, Емануела към този момент е умна, записа и висше
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР