От две седмици Мария Илиева е в Маями, САЩ с

...
От две седмици Мария Илиева е в Маями, САЩ с
Коментари Харесай

Мария Илиева се залюби с 20-годишен чернокож от Щатите

От две седмици Мария Илиева е в Маями, Съединени американски щати с 3-годишния си наследник Александър. Певицата споделя, че е там по работа – тя записва нови песни и обменя скъп опит с американски сътрудници. Поп звездата споделя, че въобще не бърза да се връща в България.

„ Чувствам се добре тук, тъй като противоепидемичните ограничения и рестрикции не са толкоз строги. Имам повече независимост, а и времето е по-топло”, разяснява изпълнителката, която очевидно не се плаши от върлуващия COVID-19.

Всяка година Мария прекарва най-малко няколко седмици в Съединени американски щати. Там работи по разнообразни планове и се среща с забавни хора от музикалния бизнес. Певицата не съумя да замине само през 2020-а, когато стартира пандемията и доста от самолетни полети бяха прекратени.

„ Живея там понякога със сина си. Интересно ми е да разменям мисли, хрумвания и опит с хора от американския шоубизнес. Имам проекти, само че нещата не се случват толкоз бързо ", споделя певицата.

Тя не изключва опцията да се откри в Маями за непрекъснато – такова предпочитание не ѝ липсва, само че към този момент пребиваването ѝ там е единствено краткотрайно. Мнозина си задават въпроса има ли освен това, което да я задържа в Америка.

След плевел романс и още по-бурна разлъка с 13 години по-младия татко на сина ѝ, в този момент изпълнителката отхвърля да разяснява персоналния си живот и не разкрива дали има нов мъж до себе си. „ Всеки има върхове, спадове, разочарования, благополучие, само че персоналното пространство ми е свидно. Много ненавиждам някой да се завира в моя съкровен свят”, споделя гласовитата брюнетка.

В края на предходната година се заприказва, че тя е бременна за повторно, защото на изявите ѝ в този интервал се забелязваше леко наедряло коремче. Певицата обаче отхвърли слуховете и по този начин ясно, че просто е надебеляла. „ Много желая още едно дете, само че сега не съм бременна”, разяснява тогава Илиева.

Според мълвата обаче, една от аргументите да върви толкоз постоянно до Америка, е пламнала обич оттатък Океана. Колеги на Мария издават, че надарената певица имала алъш-вериш с тъмнокожо момче на към 20 години, който бил доста надарен аранжор и рапър. Официално ги свързват само „ креативен проекти”, само че в гилдията шушукат, че певицата още веднъж е хлътнала крепко по приветлив младок, написа Уикенд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР