От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна

...
От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна
Коментари Харесай

Малко преди да бъде убита от мъжа си, Илияна споделила пред приятелки, че Ради има голям здравословен проблем

От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна в пловдивския квартал „ Кючук Париж ”, а след това постави край и на личния си живот, е изпадал в психологични рецесии, само че е отказвал да се лекува. Това е споделила неговата брачна половинка пред приятелки, преди да бъде убита, оповестява Нова телевизия.

Илияна и Ради са живеели на фамилни начала от две години. Имат бебе на годинка. Около 8:30 през вчерашния ден сутринта двамата се скарали. Според полицията мъжът е умъртвил брачната половинка си с кухненски нож и по-късно се е самоубил.

29-годишната Илияна позвънила за помощ на брата на брачна половинка си, само че той не дал отговор. Когато решил да върне позвъняването, не съумял да се свърже нито с Илияна, нито със брачна половинка й Ради. Затова решил да ги посети в жилището.

Мъжът и дамата са открити мъртви, а до тях плачело бебето.

Детето към този момент е при баба си и дядо си по бащина линия.

Хората в блока са в потрес. Описват младото семейство като благи и възпитани. Ради, който израснал пред очите им работел във компания за кабели, а брачната половинка му Илияна била в майчинство. Никой във входа не знае мъжът да има душевен проблеми.
Полицията отхвърли версиите финансов проблем или ревнивост да са в основата на нещастието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР