От ДПС твърдят, че предсрочни избори ще има. Халил Летифов,

...
От ДПС твърдят, че предсрочни избори ще има. Халил Летифов,
Коментари Харесай

ДПС очаква избори до два месеца


От Движение за права и свободи настояват, че предварителни избори ще има. Халил Летифов, народен представител от придвижването, предвижда пред Българска национална телевизия, че ще се ститне до избори след месец-два. Според него предизборната акция към този момент е почнала.

Движение за права и свободи продължава да стартира концепцията си за експертен кабинет. Вчера и Бойко Борисов се изпусна, че за него е най-добре да се образува експертно държавно управление в границите на този парламент. От Движение за права и свободи, също така, желаят оставките и на президента, и на премиера. Но не упорстват за отдръпването на основния прокурор.

Летифов изясни, че нямало по какъв начин да се получи разговор сред институциите и по тази причина и президентът трябвало да си подаде оставката. Това ще е крачка обратно, с цел да стане вероятен разговорът, е тезата на депутата от Движение за права и свободи.

Той добави, че Движение за права и свободи са взели участие в избирането на Радев с концепцията, че той ще бъде контрапункт на политиката им на реваншизъм. Това обаче не се случило.

Ние виждаме същото, от другата страна обаче, с противоположен знак. Още от същото, само че с противоположен знак, сподели Летифов. Според него Румен Радев не е осъзнал защо служи президентската институция.

По думите му „ изборите чукат на вратата “. Ако би трябвало да бъде точни, ние към този момент сме в положение на акция, на избори. " Кога " е въпрос на месец или два ", сподели депутатът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР