От доста време се знае, че Даниел Крейг ще влезе

...
От доста време се знае, че Даниел Крейг ще влезе
Коментари Харесай

Защо Том Харди не е подходящ за Джеймс Бонд

От много време се знае, че Даниел Крейг ще влезе в ролята на Джеймс Бонд за финален път в " Смъртта може да изчака ". Също по този начин от много време в интернет пространството циркулират какви ли не теории за това кой ще го наследи.
 Том Харди, Том Хидълстън и кой ще наследи Даниъл Крейг в ролята на Джеймс Бонд
Това ли е новият Джеймс Бонд

Слуховете доста ни харесват

Чували сме какви ли не имена да бъдат спрягани, като в един миг " беше съвсем несъмнено ", че Идрис Елба ще бъде новият Бонд. Напоследък пък се счита, че Том Харди ще наследи Даниел Крейг.

Като даже се твърдеше, че това ще бъде публично оповестено през ноември след премиерата на " Смъртта може да изчака ". Е, тя беше отсрочена с няколко месеца, тъй че допускаме, че ще би трябвало да изчакаме, с цел да разберем най-сетне кой ще бъде.

на Сеп 23, 2020 в 11:15 PDT

Според Esquire, обаче няма съвсем никакъв късмет Том Харди да влезе в ролята на Джеймс Бонд. Разбира се, не тъй като няма да се оправи с нея. От изданието считат, че една от главните спънки пред Харди е възрастта му .

В момента артистът е на 43 години, а се допуска, че ще изминат най-малко четири години до идващия филм за Бонд, което ще значи, че тогава ще бъде на 47 години. И това при първия излязъл филм.
 Снимка 434162

Ако се задържи колкото Даниел Крейг (пет филма), то при излизането на последния с негово присъединяване ще бъде на към 60 години. Същински дядо Бонд. Друга спънка пред Харди е, че е прекомерно прочут.

Нещо, с което Пиърс Броснан и Крейг да вземем за пример не можеха да се похвалят, когато бяха определени за ролята на Агент 007. Изборът на не чак толкоз известен артист е обвързван с това, че този човек би трябвало да стане прочут като Джеймс Бонд и да бъде свързван главно с тази роля.
 Даниел Крейг, присъединяване му във вечерното шоу на Джими Фелън и съветът на артиста към идващия Джеймс Бонд
Съветът на Даниел Крейг към идващия Джеймс Бонд

Кратко и ясно

А при Том Харди казусът несъмнено не е подобен. Разбира се, всичко това не значи, че продуцентите няма да решат да изберат точно Харди. Ние ще сме удовлетворени каквото и да се случи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР