От доста време са очевидни две неща – по-голямата част

...
От доста време са очевидни две неща – по-голямата част
Коментари Харесай

Марчела Абрашева: Новите избори произвеждат още по-голямо недоверие

„ От много време са явни две неща – по-голямата част от обществото не желае да взе участие в избори, които дават един и същи резултат и единственото, което създават, е все по-нарастващото съмнение “.

Това съобщи пред „ NOVA “ районният шеф на интернационалната социологическа организация „ Кантар ” Марчела Абрашева във връзка продължаващите договаряния сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната-Демократична България “ за сформиране на държавно управление след ротацията

Според нея досегашното ръководство също е било коалиция, защото е имало взаимно парламентарно болшинство , което го поддържа. 

„ Двете половини, които не могат да бъдат дружно, би трябвало да намерят метод да бъдат дружно. Присъстваме на това трудно взаимно ръководство, само че се стига досега, в който би трябвало да разберем дали това може да продължи по някакъв метод “.

Според няма значение дали отговор на този въпрос ще бъде даден на следващия ден до 12:00 часа или в края на седмицата . Тя подсети, че ГЕРБ към този момент са трансформирали своето мнение, макар че са споделили, че имат подготвеност през днешния ден да върнат празния мандат

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР