От доста време не сме слушали нова песен на Риана,

...
От доста време не сме слушали нова песен на Риана,
Коментари Харесай

Риана ще ни накара да забравим за Victoria's Secret

От много време не сме слушали нова ария на Риана , само че всe по-често чуваме името й, когато се приказва за секси долни дрехи или пък за козметика. Певицата съумя да развие своята империя, само че няма инакво желание да стопира дотук, тъй като занапред можем да чакаме приятни изненади от нея.

Марката долни дрехи Savage X Fenty бе показана за първи път на стилния подиум по време на миналогодишната Седмица на модата в Ню Йорк при започване на есента.

Тогава Риана провокира същински възторг освен със секси моделите, само че и най-много с бременната в деветия месец манекенка Слик Уудс, кяото роди броени часове откакто дефилира. Освен нея, на котешката пътека излязоха доста дами с тела, надалеч от съвършените.
 Моделът, който за малко да роди на подиума
Моделът, който за малко да роди на подиума

И какво общо има Риана

Тазгодишните проекти на певицата са още по-грандиозни. Доскоро се сещахме единствено за шоуто на Victoria`s Secret, когато приказваме за охолно показване на модели долни дрехи. Но тази години спектакълът на хубостта с десетки дългокраки модели няма да се състои, а това е страхотна опция за Риана.
 Снимка 440615

Нейното Savage X Fenty show, което още веднъж ще бъде част то Седмицата на модата в Ню Йорк, ще се излъчва онлайн на 20 септември по Amazon Prime Video - телевизионната мрежа на известния уебсайт за търговия, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Авг 26, 2019 в 8:03 PDT

" Ние работим по основаването на най-дръзкото, секси и пламенно прекарване, което можете да си визиите ", написа Риана в Twitter. Повече от ясно е, че певицата има упоритостта да запълни мястото, което остава празно след прекъсването на Victoria`s Secret Show.
 Риана, Savage x Fenty и нови секси модели долни дрехи
Секси лято от Риана

Нови попълнения в асортимента на Savage x Fenty

И нищо чудно след години и нейното показване на новата сбирка долни дрехи да бъде изцяло обособен театър. А за милионите фенове нямаме съмнения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР