От днес влизат в сила новите такси при регистрацията на

...
От днес влизат в сила новите такси при регистрацията на
Коментари Харесай

МВР предупреждава за възможни затруднения при регистрацията на автомобили

От през днешния ден влизат в действие новите такси при регистрацията на коли, които се събират от Министерство на вътрешните работи. Именно поради това от Пътна полиция прецизират, че е допустимо да зародят усложнения при регистрацията на пътни транспортни средства.

Така номер с четири идентични числа към този момент коства на лидера 1500 лева, като услугата нараства с 500 лева Най-голямо е нарастването за композиция от числа " аа-вв ", " ав-ва " и " ав-ав ", където " а " и " в " са разнообразни цифри от 0 до 9, както и за регистрационен номер с композиция от четири числа по избор. За сходни номера към този момент ще се заплаща по 300 лева вместо досегашните 30 и 50 лева За табели с регистрационен номер с композиция от шест букви и/или числа по избор цената остава 7000 лева

Вече ще има единни такси за първична регистрация на пътни транспортни средства, за смяна в регистрацията им посредством промяна на регистрационен номер и за възобновяване на регистрацията.

Така за първична регистрация и смяна в регистрацията, със промяна на табели с регистрационен номер, както и възобновяване на регистрацията на транспортно средство с прекъсната такава ще се заплаща 35 лв. за лека кола, 30 лв. за ремаркета и полуремаркета и 28 лв. за мотопеди, мотоциклети, три- и четириколесни транспортни средства. За директни и краткотрайни номера ще се заплаща 20 лв..
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР