От днес в Мадрид влизат нови ограничителни мерки срещу разпространението

...
От днес в Мадрид влизат нови ограничителни мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

Въведоха нови мерки срещу коронавируса в Мадрид

От през днешния ден в Мадрид влизат нови ограничаващи ограничения против разпространяването на ковид, написа испанският народен всекидневник El Pais.
Събиранията в региона на Мадрид сред тези, които не споделят един и същи дом, ще бъдат лимитирани до 10 души, както обществено, по този начин и уединено. Нещо повече, потенциалът на погребалните домове ще бъде понижен от 75% на 60% от нормалната граница, до момента в който оптималният брой на опечалените при погребения и кремации ще бъде 50 навън и 25 на закрито.
Това са единствено част от новите ограничавания, оповестени в петък от здравния шеф на Мадрид Енрике Руис Ескудеро, в опит да се понижи възходящия брой на инфектираните с COVID-19 в града, който още веднъж се трансформира в епицентър на продължаващата здравна рецесия в Испания.
Съгласно новите ограничения, броят на присъстващите на религиозни церемонии като сватби, кръщенета и причастия също ще бъде стеснен до 60% от общия потенциал. Откритите питейни заведения и дансингите към този момент са неразрешени. Междувременно в питейните заведения и заведенията за хранене в района потенциалът ще бъде стеснен до 50%. В заведенията, ситуирани по тротоарите и навън, ще се изисква 1.5-метровата обществена отдалеченост сред столовете на всяка маса. Досега условията бяха за разстояние сред обособените маси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР