От днес широка гама от продукти на технологичния бранд Samsung

...
От днес широка гама от продукти на технологичния бранд Samsung
Коментари Харесай

Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство

От през днешния ден необятна гама от артикули на софтуерния бранд Samsung могат да бъдат открити в магазинната мрежа на Kaufland България. С това най-голямата ритейл верига у нас се трансформира в първата за бързооборотни артикули, която стартира да предлага в специфична акция продуктите на корейския колос.

Партньорството на двете компании в България стартира с атрактивни оферти за лоялните клиенти на ритейлъра. От 15.05. до 02.07.2023 година всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от цени с до 40% отстъпка на 10 определени продукта Samsung като задействат избран брой точки от своите карти за преданост – Kaufland Card. Сред продуктите са както смарт телефон и часовник, таблет и саундбар, по този начин и два типа тв приемника, екран за компютър, микровълнова печка и прахосмукачка.

„ Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме идентични полезности – държим на безкомпромисното качество, стремим се към нововъведения и оптимизации на продуктите и бизнеса ни. Позиционирането на артикули от портфолиото на Samsung ни дава опция да разтеглим асортимента си и да предлагаме настоящи оферти на нашите клиенти “, споделя Симон Хаубрих, Директор дирекция „ Нехранителни артикули “ в Kaufland България

„ Щастливи сме, че от през днешния ден богат избор от предложенията на Samsung са още по-достъпни за нашите консуматори в мрежата на Kaufland България. Сред специфичната селекция могат да бъдат открити разнообразни артикули, които улесняват всекидневието, с помощта на нововъведенията на компанията. “, сподели Мария Синигерова, Маркетинг управител в Samsung България.

Двете компании се сплотяват за дълготрайно партньорство. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат налични за повече хора - над 1.2 млн. от клиентите на ритейлъра седмично.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР