От днес се възобновяват редовните полети между Русия и България.

...
От днес се възобновяват редовните полети между Русия и България.
Коментари Харесай

Руснаците бързат да наваксат на ваканция у нас

От през днешния ден се възобновяват постоянните полети сред Русия и България. Руските медии оповестяват за засилен интерес към страната ни като туристическа дестинация.

Интернет платформите за продажба на самолетни билети регистрират увеличено търсене на полети до България. Средната цена на еднопосочен билет сега е към 400 евро, само че участниците на пазара чакат поевтиняване в околните седмици. От през днешния ден стартира и продажбата на туристически пакети, оповестиха от Асоциацията на туроператорите в Русия. Животът в България съвсем по нищо не припомня за пандемията, сподели в ефира на радио „ Комерсант “ Юлия Лазовская, която работи като туристически гид в София:

„ Абсолютно всичко е отворено: планинските клубове, нощните заведения, комерсиалните центрове и моловете. Казината бяха отворени последни. През последния месец има всевъзможни фестивали. Сякаш България наваксва пропуснатото. Не виждам нарастване на цените в хотелите “.

Възобновяват се двупосочните полети от Москва до София, Варна и Бургас, от Екатеринбург и Ростов на Дон до Варна и Бургас, от Самара до Бургас и от Минерални води до Варна, написа TravelNews.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР