От днес се въвеждат промени в движението през тунела "Витиня"

...
От днес се въвеждат промени в движението през тунела "Витиня"
Коментари Харесай

Хайде пак: Нови тапи на Хемус заради ремонт на тунел Витиня

От през днешния ден се вкарват промени в придвижването през тунела "Витиня " на автомагистрала "Хемус " в посоката към а София. Трафикът се лимитира в две ленти, защото стартира ремонт, съобщи Българска национална телевизия.
Агенция "Пътна инфраструктура " предлага на водачите да употребяват и различни направления към столицата, с цел да не се образуват тапи.
Ремонтът ще продължи няколко месеца. Съоръжението ще бъде напълно актуализирано, сходно на тръбата в посоката към Варна, която бе пусната едвам предходната седмица.
От Агенция "Пътна инфраструктура " приканват водачите да употребяват и остарелия път Ботевград-София при км 35. При нужда, в случай че има интензивно придвижване, от Областното пътно ръководство ще пренасочват трафика по остарелия път.
АПИ предлага на водачите, които пътуват от Северозападна България в посока София, от градовете Видин, Монтана и Враца, да употребяват и прохода Петрохан, както и пътя през Искърското дефиле, с цел да избегнат натоварения трафик през "Хемус ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР