От днес продължава ремонтът на още един виадукт на магистрала

...
От днес продължава ремонтът на още един виадукт на магистрала
Коментари Харесай

Продължават ремонтите по „Хемус“ и „Тракия“

От през днешния ден продължава ремонтът на още един виадукт на автомагистрала „ Хемус “, оповестяват от Агенция "Пътна инфраструктура " (АПИ).

Трафикът в петък и събота ще има две ленти за Варна и една за София, а в неделя две за София и една за Варна.

От през днешния ден придвижването от 14-ти до 23-ти км на автомагистрала „ Хемус “ минава в двете посоки в платното за София заради ремонт на платното за Варна на виадукта „ Потоп “. През предходната година бяха ремонтирани колоните на оборудването и в този момент работата продължава по пътното платно, прецизират от АПИ. Съоръжението с дължина 525 м не е главно обновявано от въвеждането му в употреба преди повече от 30 години.

За облекчение на трафика в петък и събота, в региона на ремонтирания сектор ще има две ленти в посока Варна и една за София, а в неделя и понеделник заран ще има две ленти за София и една за Варна.

Ограничения на придвижването по автомагистрала „ Хемус “ има и поради ремонтите на виадуктите „ Коренишки дол “ и при 37-ми км и на тръбата за София на тунел „ Витиня “. Ремонтират се над 10 км от платното в посока София сред пътен възел „ Неофит Рилски “ и естакада „ Девня “.

Движението е в двете посоки в платното за Варна и скоростта е лимитирана до 90 км/ч.На автомагистрала „ Тракия “ се ремонтира платното за Бургас на три мостови уреди - при 13-ти, 15-ти и 20-ти км, както и мостовете над река Тополница и река Елшишка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР