От днес пристигащите пътници на терминал 2 на Летище София

...
От днес пристигащите пътници на терминал 2 на Летище София
Коментари Харесай

Красотата на столицата оживява с изложба на Летище София

От през днешния ден идващите пасажери на терминал 2 на Летище София могат да се насладят на хубостта на София посредством прелестни платна, показващи парченце от нея, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Много съм горделив, че ние демонстрираме най -доброто от София на нашето летище. Това е превъзходен метод да демонстрираме, че Община София се разраства и сме доста поласкани, че точно посредством Летище София идващите в България ще могат да видят хубостта на София ”, това съобщи изпълнителният шеф на летище София, Хесус Кабайеро. “Надявам се това да е единствено началото и да демонстрираме още доста от красивите на София ”, сподели още Кабайеро, след което изясни, че Летище София има капиталов проект за възобновяване на Терминал 2, както и да се построи Терминал 3. “Терминал 3 ще бъде изцяло приключен до 2030 година и идващите в тази в действителност красива столица ще могат да се насладят и на изцяло актуализирани здания ”, разяснява изпълнителният шеф на Летище София Хесус Кабайеро.

Ирина Савина-Бангеева - заместник-кмет на Следствен отдел към окръжна прокуратура по направление “Европейски политики, интернационална активност и туризъм ”, изрази благодарности към Следствен отдел към окръжна прокуратура, Летище София и Оперативна програма „ Туризъм “, по тази причина че са съумели да осъществят тази нейна дългогодишна фантазия. “София е един съвременен европейски град, богат на огромно историческо завещание и зелена природа. София е мултикултурен и търпелив град, който заслужава да се види. С тази галерия, която успяхме да осъществяваме и се надяваме да не е единствената, всеки, който скъпи на Летище София да им прекараната опция да се наслаждения на всички картини и да успеем да го накараме да посети София още един път ”, сподели още Ирина Бангеева, след което разяснява, че се възнамеряват още взаимни начинания с Летище София.


Людмил Пелов – шеф Оперативна програма „ Туризъм “ означи, че пасажерите сега, в който идват, ще видят, че се намират на едно прелестно място, след което изрази признателност към всички спомогнали за реализацията на плана.

Под всяка картина изобразяваща кътче от хубостта на София има подложен и QR- код, който да препраща туристите ни към нея. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР