От днес, непосредствено след светлите християнски празници, BILLA България стартира

...
От днес, непосредствено след светлите християнски празници, BILLA България стартира
Коментари Харесай

BILLA България с нова кампания в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми

От през днешния ден, директно след светлите християнски празници, BILLA България започва нов интервал от акцията със слоган „ Благодарим ти, че пестиш “, разкривайки социално-отговорното й измерение. Комуникацията е с фокус върху партньорството с фондация „ Искам бебе “, а мотор на самодейността са полезностите на компанията да поддържа значими дела, което става допустимо с помощта на рационалните цени, опцията за икономисване на средства и доверието на потребителите към комерсиалната верига.  
За шеста поредна година BILLA България сплотява старания с фондация „ Искам бебе “. Търговската верига припознава идеята като годишно спомага с поддръжка и финансов запас, които обезпечат ин витро процедури на български фамилии. Само през 2020-та година дарената сума е 45 000 лв.. Тя дава късмет на нови 11 двойки с репродуктивни проблеми да осъществен фантазията си. В резултат от партньорството, 43 двойки са били подкрепени през първите пет години, а досега са се родили 18 здрави бебета.  
„ Сблъсъкът с репродуктивните проблеми може да ни накара да се почувстваме в действителност сами. Именно по тази причина нашето обединяване е толкоз скъпо. През всичките тези години доказахме, че макар компликациите можем дружно да се оправим и да оказваме помощ в основаването на живот. “ – показа Радина Велчева, Основател на фондация " Искам бебе ".  
Всеки клиент на комерсиалната верига поддържа положителните дела, даже когато не знае, че го прави. Пазаруването в BILLA България е избор в интерес на високото качество и рационални цени, които разрешават на потребителите да пестят средства, само че също и доверие, че компанията ще разгърне своята отговорност към обществото. Благодарение на тези споделени полезности, през актуалната година BILLA България ще поддържа още 12 двойки по пътя към тяхната фантазия.  
„ За BILLA България цени и поддържа ролята на фамилията в българското общество. Чрез взаимната ни активност с фондация „ Искам бебе “ целим да дадем публичност на един не просто персонален, а обществено важен проблем, да търсим интензивно решение и окажем поддръжка. Но надалеч нямаше да се оправим без доверието на нашите клиенти, с помощта на което продължаваме да поддържаме такива смислени дела. “ – разяснява Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.  
Съвместната акция сред BILLA и Фондацията започва през 2016 година, под надпис „ За повече деца в България “. Като обществено виновна компания, BILLA приема за собствен ангажимент търсенето на работещи решения и по тази причина се концентрира върху разрешаването на един от най-наболелите обществени проблеми в България, а точно ниските равнища на раждаемост.  
Повече информация за партньорството можете да намерите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР