От днес клиентите на Банка ДСК могат да ползват приложението

...
От днес клиентите на Банка ДСК могат да ползват приложението
Коментари Харесай

DSK Smart, приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК, вече е с нов дизайн и функционалности

От през днешния ден клиентите на Банка ДСК могат да употребяват приложението за мобилно банкиране DSK Smart с усъвършенствани функционалности и нов дизайн. Те са създадени на база рекомендации от консуматори, откакто финансовата институция разгласи едномесечна бета тестинг акция за противоположна връзка по новата визия и функционалности на приложението.
Новата версия на DSK Smart предлага на притежателите на Android и iOS мобилни устройства усъвършенствана навигация, банален дизайн и редица комфортни благоприятни условия и конкурентни преимущества. Разработката следва настоящите трендове и актуалните стандарти при мобилните приложения. Интуитивният дизайн разрешава на потребителите да се ориентират бързо и елементарно. Допълнително облекчение за тях са бутоните за „ Бърза информация “, които разрешават инспекция на наличност на до три лични сметки още преди вход в приложението.

Виртуалната „ Спестовна съставния елемент “ е друга потребна функционалност и извънредно преимущество, което дава опция на клиентите на Банка ДСК да трансферират, изтеглят и икономисват средства когато и да е, без такси, поддържайки нужните средства в главната разплащателна сметка и съхранявайки останалата част в спестовната съставния елемент.
Други потребни функционалности на DSK Smart са потвърждаване на преводи към трети лица с мобилното приложение DSK mToken, опция за зареждане на виртуални карти когато и да е, ръководство на предели по банкови карти за заплащане при търговец и изтегляне на пари на АТМ, алтернатива за краткотрайно блокиране и активиране на банкови карти при подозрение за изгубена или открадната пластика, кандидатстване за кредитни артикули, опазване на час за консултация в клон на банката, информация за настоящите валутни курсове и за най-близките обекти от клонова мрежа.
„ Нашите клиенти от ден на ден разчитат на цифровите канали за банкиране, които са комфортни, бързи, пестят време и са с по-ниски такси от обичайното банкиране в клонова мрежа. С актуализирания дизайн на DSK Smart освен им предоставяме в допълнение улеснение в процеса на осъществяване на ефикасни и сигурни разплащания през мобилни устройства, само че ги вършим и част от този развой, отчитайки техния принос за развиването на онлайн услугите “, споделят от Банка ДСК.
По мотив усложнената конюнктура в страната, банката поучава своите клиенти да заобикалят визити на банкови клонове и вместо това да употребяват електронните канали за банкиране – ДСК Директ и DSK Smart. Екипът на финансовата институция продължава да работи за рационализиране на нейните цифрови канали, с цел да бъдат в оптимално улеснение и облекчение на потребителите.

Активирането на DSK Smart става в няколко лесни стъпки по отношение на желанията на всеки самостоятелен клиент – посредством изпращане на код за активиране като SMS или посредством платформата за интернет банкиране ДСК Директ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР