От днес интернет страниците на Търговския регистър и Имотния регистър

...
От днес интернет страниците на Търговския регистър и Имотния регистър
Коментари Харесай

Сайтът на Търговския регистър вече има подобрена версия

От през днешния ден интернет страниците на Търговския указател и Имотния указател са към този момент изцяло актуализирани.

Ето кои са главните промени:

На първо място потребителският интерфейс е по-потребителски насочен и не належащо въвеждане на случайни букви за всяка информация. Освен това двата регистъра имат интеграция, което ще усъвършенства процесите по регистриране. Също по този начин има е построен по актуален метод, с API, което разрешава по-директен достъп до данните.

„ Нивото на сигурност е нараснало построен е по новия образец за техническо задание, което подсигурява, че никоя от настъпваните с десетилетия мотики няма да бъде настъпена отново. И най-малко на пръв взор наподобява, че заданието е спазено значително, което не може да се каже за други планове “, разяснява експертът по цифровизация Божидар Божанов, който още през 2016 година построи пътна карта на плана по обновяването. 

В същото време обаче за по-детайлни информации се изисква КЕП или ПИК. „ Кой тъкмо има достъп до журналните записи е въпрос, който Асоциацията на европейските публицисти с право повдига. Журналните записи във всички системи са значими, само че тук е изключително значимо да се подсигурява, че журналните записи няма да се употребяват за напън. Техническо решение има, би трябвало организацията да подсигурява, че никой няма достъп до логовете без самия достъп до остави диря. Днес предложих потребителите на регистъра да получават уведомление в случай че някой преглежда логове с техен достъп “, разяснява още Божанов.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР