От днес до 12 септември най-прекият и удобен път между

...
От днес до 12 септември най-прекият и удобен път между
Коментари Харесай

Между Габрово и Севлиево ще се пътува по обходен маршрут до есента

От през днешния ден до 12 септември най-прекият и комфортен път сред Габрово и Севлиево няма да може да се употребява, поради ремонт на мост покрай село Новаковци, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението по направлението ще бъде пренасочено по обходни направления.

Товарните коли над 5 т ще се отклоняват на пътен възел " Поповци " по третокласния път към село Рязковци, оттова към село Козирог и към Севлиево. Всички останали типове моторни транспортни средства ще бъдат насочвани по третокласния път през селата Враниловци, Райновци, Гъбене, Горна Росица и Севлиево (виж картата).
 Между Габрово и Севлиево ще се пътува по обходен маршрут до есента
© Агенция Пътна инфраструктура

Преминаването по направление Севлиево – Габрово ще бъде по третокласния път през селата Горна Росица, Гъбене, Райновци, Враниловци и Габрово. Жителите на селата Драгановци и Новаковци, както и рейсовете, обслужващи обитаемоте места, ще минават по общинския път през село Новаковци.

Ремонтът на мостовото оборудване е част от извършващата се сега рехабилитация на над 27 км от второкласния път Севлиево – Драгановци – Габрово. Отсечката е включена в лот 11 и лот 12 на Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година, съфинасирана от Европейския фонд за районно развиване. Второкласният път обезпечава най-кратката връзка сред столицата и Габрово, сред Севлиево и Габрово, и свързва обитаемоте места от Северна България с прохода Шипка и Южна България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР