От днес, 7 октомври, само в кината, се присъединяваме към

...
От днес, 7 октомври, само в кината, се присъединяваме към
Коментари Харесай

Любов, убийства, конспирации! Заминаваме за „Амстердам“ от днес в кината

От през днешния ден, 7 октомври, единствено в кината, се причисляваме към Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Тейлър Суифт, Робърт Де Ниро и куп други звезди и под вещото управление на петкратно номинираният за „ Оскар “ режисьор и сценарист Дейвид О. Ръсел, се насочваме на едно удивително кино странствуване до Амстердам , с цел да разкрием един от най-шокиращите и невероятни незаконни заприказва в историята на Америка.

Един от първите фенове, изживели Амстердам на огромния екран беше ослепителната, която получи невероятната опция да пътува „ обратно във времето “ и да се допре до неповторимата атмосфера на Амстердам и Ню Йорк от 30-те години на ХХ в., на особено, блестящо събитие в Лондон, което събра голям брой почитатели, инфлуенсъри и известни персони. В обществените си мрежи Богданска показа, че посланието на кино лентата, което най-ярко се е запечатало в съзнанието ѝ е въпросът, на който всеки от нас самичък би трябвало да откри отговор: „ На какво е израз любовта – избор или потребност? “

Избор или потребност е и опцията да разкрием провокативната тайнственост на Амстердам от през днешния ден, 7 октомври, единствено в кината и IMAX.


Амстердам споделя за двама бойци и една здравна сестра, които са упрекнати в ликвидиране, което не са направили. Докато проверяващите дишат във вратовете им, тримата другари, които са дали обет да се пазят един различен непременно, би трябвало да открият същинския причинител на закононарушението и да изчистят имената си, преди да е станало прекомерно късно. Ситуацията се усложнява в допълнение, когато колоритното трио се натъква на скандална интрига с невиждани мащаби.

Режисьор и сценарист на Амстердам е Дейвид О. Ръсел (Трима крале, Боецът, Наръчник на оптимиста,Американска схема), а в функциите с изключение на Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек и Робърт Де Ниро, ще забележим не по-малко впечатляващите Зоуи Салдана, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Майк Майърс, Тимъти Олифант, Майкъл Шанън, Андреа Райзбъроу, Матиас Схунартс, Алесандро Нивола, Тейлър Суифт и други Продуценти са Арнън Милчън, Матю Бъдман, Антъни Катагас, Дейвид О. Ръсел и Крисчън Бейл.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР