От днес, 5 ноември, до 20 ноември гражданите имат възможност

...
От днес, 5 ноември, до 20 ноември гражданите имат възможност
Коментари Харесай

Столична община с кампания за събиране на стари автомобилни гуми

От през днешния ден, 5 ноември, до 20 ноември жителите имат опция да предадат излезли от приложимост гуми на избрани места в 10 столични административни региона. Това заяви заместник-кметът на София по екология Десислава Билева.

В сезона за промяна на автомобилните гуми от летни към зимни, Столична община припомня на жителите, че имат опция да изхвърлят излезлите от приложимост остарели гуми на избраните места изцяло гратис.
 РДНСК София връчи Констативен акт на Столична община за нелегално строителство в „ Южен парк “ РДНСК София връчи Констативен акт на Столична община за нелегално строителство в „ Южен парк “
РДНСК София извърши инспекция на градеж: „ Основен ремонт на алейно осветяване на Южен парк “, която откри, че Столична общ...

Кампанията се провежда за четвърта поредна година по гледище на кмета на София Йорданка Фандъкова за недопускане на замърсяване на околната среда.

По данни на Столичен инспекторат от началото на годината досега са предадени над 329 тона гуми, а за 2020 година предадените автомобилни гуми са 100 тона. Това сподели Таня Асенова, шеф отдел в Столичен инспекторат. Напомняме на всички, които имат ненужни автомобилни гуми, от които желаят да се освободят, да ги занесат и предадат на избраните места.

Екипите на Столичен инспекторат, които правят надзор, са ревизирали над 220 автосервизи от началото на годината. Съставени са пет акта за нерегламентирано занемаряване на гуми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР