От днес, 17 декември, всички зрители в България и българите

...
От днес, 17 декември, всички зрители в България и българите
Коментари Харесай

От днес гласуваме за България на Детска Евровизия 2021, финалът е в неделя

От през днешния ден, 17 декември, всички фенове в България и българите в целия свят могат да гласоподават гратис онлайн за България на състезанието за ария „ Детска Евровизия “ 2021.

Гласуването ще стартира в 21:00 часа на формалния уебсайт на състезанието vote.junioreurovision.tv или на jesc.tv.

За да подкрепите българските представители на „ Детска Евровизия “ 2021 Дени и Марти, би трябвало първо да изгледате общото видео, което показва всички участващи песни. След това би трябвало да изберете да гласувате за България и още две от участващите страни.

На 19 декември ще се организира огромният край на състезанието в Париж. Шоуто ще бъде излъчено онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 тази неделя от 17:00 часа. По време на шоуто също ще може да се гласоподава гратис на jesc.tv, само че единствено в 15 минутен прозорец откакто участниците показват всички песни.

Българските представители Дени и Марти са от Добрич и са част от сполучливото вокално студио „ Сарандев “ в града. Заедно се изявяват като дует на сцена от 2017 година под управлението на вокалния възпитател Елена Карабельова.

В 19-ото издание на състезанието „ Детска Евровизия” ще вземат участие 19 страни. Българското присъединяване в състезанието се реализира като партньорство сред Българска национална телевизия и Лигна Студиос и с поддръжката на Община Добрич.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР