Разпуснатите жени на ITV беше ударено със 103 оплаквания от

...
Разпуснатите жени на ITV беше ударено със 103 оплаквания от
Коментари Харесай

Разпуснатите жени на ITV получиха 103 оплаквания от Ofcom след яростното изказване на Дениз Уелч срещу телевизионен гост

Разпуснатите дами на ITV беше ударено със 103 недоволства от фенове, откакто Дениз Уелч се озова в гневна изцепка пред ефирен посетител по-рано тази седмица.

Всичко се провали, когато 65-годишната Денис потвърди, че й е писнало да слуша недоволства против Меган Маркъл и принц Хари. Участничката в полемиката Loose Women остана кипяща в понеделник, 6 май, когато Дики Арбитър, някогашен прессекретар на починалата кралица Елизабет II и на крал Чарлз III, преди да бъде коронясан предходната година, беше в студиото, с цел да приказва за борбата на монарха с рака.

Докато диалогът стартира безпрепятствено, той неизбежно взе поврат, когато Дики се обърна към слона в стаята - може ли монархът в миналото да поправи обтегнатите си връзки със сина си, принц Хари? Кралските почитатели ще си спомнят последния подценен живот като старши работещ кралски член дружно със брачната половинка си Меган за ново начало оттатък Атлантическия океан и херцогинята на Съсекс беше по-критикувана от всеки път от този момент.

Меган същ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР