От днес /16 юни/ започва да действа Професионалният регистър на

...
От днес /16 юни/ започва да действа Професионалният регистър на
Коментари Харесай

Професионалният регистър на брокерите и агентите на недвижими имоти е отворен за регистрации

От през днешния ден /16 юни/ стартира да работи Професионалният указател на юридически лица с предмет на активност ходатайство при покупко-продажби с недвижими парцели и физическите лица, упражняващи специалността "Брокер на недвижими парцели ".

Проектът е поредна стъпка в работата на Национално съдружие " Недвижими парцели " към по-висока степен на бистрота на сектора, оповестиха от Сдружението. Включването в Регистъра е непринудено и той е отворен за всички организации и експерти в сектора.

В Регистъра ще може да се вписва всяка организация за недвижими парцели и нейните брокери и сътрудници, които одобряват разпоредбите на Международната коалиция за етични стандарти (IESC) - отговорност, дискретност, отбягване спор на ползи, финансова отговорност, почтеност, правомерност, отразяване, стандарт на обслужване, бистрота, доверие. Всяка една организация ще може да показа на потребителите своя опит, задача, визия и бизнес модел. Всеки брокер и сътрудник ще може да заявява своето обучение, професионални квалификации, специализации, документи и други

Пазарът на парцели е в меланхолия, само че строителството не е спряло

Професионалният указател дава опция на клиентите - продавачи, купувачи, наемодатели, наематели - да изберат както организация, по този начин и съответен брокер или сътрудник, на които да се доверят при реализирането на мечтаната от тях имотна договорка.

Регистърът е още една стъпка в помощ на потребителите за осведомен избор при намирането на способен експерт, показват от Сдружението. Регистърът е наличен на: https://publicregister.bg/bg/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР