От днес (12-и декември) БДЖ започва предварителна продажба на билети

...
От днес (12-и декември) БДЖ започва предварителна продажба на билети
Коментари Харесай

БДЖ започва предварителна продажба на билети за празниците

От през днешния ден (12-и декември) БДЖ стартира предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за Коледните и Новогодишните празници.
Обичайният период за предварителната продажба на билети е 5 дни, само че националният железопътен транспортьор има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали.
Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният транспортьор започва, ще се прави във всички железопътни гари и бюра в страната през интервала от 12-и декември 2018 година до 2-и януари 2019 година
Пътниците ще бъдат осведомени на билетните каси в случаите, когато са изчерпани седящите места и ще им бъде издаван билет за изправен на крака единствено след експлицитното им единодушие. В оповестените влакове със наложителна резервация на седящи места ще се продават билети за правостоящи до 20 пасажера в купейните вагони и до 10 пасажера в безкупейните вагони. При привършване на допустимите правостоящи места, на клиентите ще бъде препоръчан вид за пътешестване с трен в различен час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР