От днес, 1 юли влизат в сила новите правила и

...
От днес, 1 юли влизат в сила новите правила и
Коментари Харесай

Влиза в сила новото работно време на синята зона във Варна

От през днешния ден, 1 юли влизат в действие новите правила и новото работно време на синята зона във Варна, напомня Moreto.net

Основната смяна е в работното време. Синята зона към този момент ще се таксува и в почивни дни , които до в този момент бяха безвъзмездни за паркиране.

Зоната ще остане безвъзмездна за паркиране само през формалните почивни дни.

Другата смяна е, че гратис ще е паркирането вечер не след 19, а след 20 часа, т.е. работното време за платено паркиране ще е от 9 до 20 часа , в това число, посочи Иванов.

Цената остава същата, уточни Младен Иванов - шеф на общинското дружество „ Паркинги и синя зона ”. Няма да има разлика както и при заплащането на час, по този начин в и цените на абонаментите.

С измененията в работното време се чака в общинското дружество да влязат още към 2 млн. лева доходи в границите на година, а спомагателните разноски ще са само заплатите на още двадесет и няколко души личен състав.

Младен Иванов посочи, че за предходната година проходите предприятието са 8 млн. лева, като приходите от зоната, включително и " санкциите " са от порядъка на 7 млн. лева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР