От Дейвид МорганВАШИНГТОН (Ройтерс) - Републиканецът Кевин Маккарти, който спечели

...
От Дейвид МорганВАШИНГТОН (Ройтерс) - Републиканецът Кевин Маккарти, който спечели
Коментари Харесай

Бившият председател на Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти казва, че ще напусне Конгреса

От Дейвид Морган

ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Републиканецът Кевин Маккарти, който завоюва и загуби ролята на ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Представители в бурните девет месеца тази година споделиха в сряда, че той ще напусне Конгреса, поставяйки завършек на своята 17-годишна кариера в Конгреса.

„ Реших да напусна Камарата в края на тази година да служим на Америка по нови способи “, написа 58-годишният Маккарти в колона на Wall Street Journal.

„ Често наподобява, че колкото повече прави Вашингтон, толкоз по-зле става Америка “, сподели Маккарти, който беше свален от служба представител от твърдолинейни републиканци при започване на октомври.

„ Предизвикателствата, пред които сме изправени, е по-вероятно да бъдат позволени посредством нововъведения, в сравнение с посредством законодателство “, добави той.

Напускането на някогашния партиен водач и колосът за набиране на средства за акцията, който оказа помощ на републиканците да поемат контрола над Камарата през 2022 година, може да попречи на пар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР