От Делхи излетя самолет на българската авиокомпания Би Ейч Еър,

...
От Делхи излетя самолет на българската авиокомпания Би Ейч Еър,
Коментари Харесай

39 българи от Делхи се прибират със самолет

От Делхи излетя аероплан на българската самолетна компания " Би Ейч Еър ", с който в София се прибират 39 жители на България, 9 жители на Румъния и 2 от Унгария , заяви в профила си във фейсбук вицепремиерът и министър на външните работи  Екатерина Захариева.

Тя показва признателност на сътрудника си  Субрахманям Джайшанкар  за помощта за образуване на завръщането на жителите на Европейски Съюз, написа dariknews.bg.

От летището " Денпасар " на остров Бали е изхвърчал и евакуационен полет, проведен от Европейски Съюз. На борда на самолета, който ще кацне във Франкфурт, е и група български туристи.

Посолствата и консулствата ни в целия свят не престават непрекъснатата работа по образуване на завръщането на още български жители в родината , показва Захариева и им благодари за самоотвержения труд.

В момента в Индия се намира най-мащабната карантина - над 1 милиард и 300 милиона души са изолирани.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР