От дебюта си през 2006 г. Nissan Qashqai неизменно е

...
От дебюта си през 2006 г. Nissan Qashqai неизменно е
Коментари Харесай

Nissan обнови своя хит Qashqai с футуристичен дизайн

От дебюта си през 2006 година Nissan Qashqai непроменяемо е един от най-популярните модели на Nissan. Преминал през няколко генерации, Qashqai остава измежду любимците на пазара през 2024 година Какво видяхме от презентацията на коренно обновената версия на този модел бестселър.
 Снимка 661464
Източник:

Последните промени са засегнали най-вече външния тип на кросоувъра. Иновациите са изключително забележими в предната част на автомобила, където се прави същинска гражданска война в дизайна. В сходство със актуалните трендове Nissan реши изцяло да преразгледа концепцията за предната оптика. Сега оптиката на главата и дневните светлини са разграничени от тънка лента на бронята, боядисана в цвета на тялото. Светлинните детайли към този момент са ситуирани по-отдалечени, което придава на автомобила по-агресивен и съвременен тип.
 Снимка 661463
Източник:

Трябва да се обърне внимание и на новата радиаторна решетка. Производителят се отхвърля от емблематичната решетка V-Motion, която от дълго време е запазена марка на марката. На негово място се появи ново решение: решетката е образно разширена с спомагателни панели, имитиращи решетка, което придава на предната част на автомобила по-широк и постоянен тип.

По-малко забележими, само че значими промени са настъпили и в задната част на Qashqai. Заслужава да се означи новият дизайн на задната ризница и обновеното осветяване на задните светлини, което в този момент наподобява по-модерно с помощта на потреблението на транспарантно стъкло и нов светлинен автограф. Формата на фенерите остава същата, което резервира известността на модела.
 Снимка 661467
Източник:

Нови 18-инчови алуминиеви джанти с диамантена полировка към този момент са общоприети за Qashqai от междинните равнища на осъществяване. За по-високите версии се оферират нови, 19-инчови алуминиеви джанти и нов дизайн на 20-инчови алуминиеви джанти. Тази гама от забележителни джанти дава една от най-широките благоприятни условия за избор на колела в сегмента, като прибавя в допълнение измерение към привличащо вниманието дизайнерско ободряване на Qashqai.

Към палитрата на Qashqai са добавени три нови цвята. Бялата перла е нова и се отличава с по-чист нюанс, който като че ли придава искра при избрани ъгли на светлината. Pearl Black замества предходната черна алтернатива и има по-богат черен нюанс, подчертаващ образната геометрия на Qashqai.

Тези промени освен усъвършенстват екстериора на Nissan Qashqai, само че също по този начин акцентират упоритостите на компанията да остане в челните редици на своя клас, като в същото време се приспособява към изменящите се усети и трендове в автомобилната мода. Nissan Qashqai продължава да бъде знак на надеждност и жанр, а новата версия безспорно ще откри своите фенове.

Актуализираният Qashqai към този момент се създава в завода на Nissan в Съндърланд, от където са излезли повече от 1,3 милиона бройки след стартирането на оригинала през 2007 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР