От Държавната агенция Електронно управление обявиха, че са публикували на

...
От Държавната агенция Електронно управление обявиха, че са публикували на
Коментари Харесай

Девет нови услуги на МОСВ на Портала на електронното управление

От Държавната организация " Електронно ръководство " оповестиха, че са разгласили на портала си девет нови услуги на Министерство на околната среда и водите.Те са налични в секция „ Доставчици на услуги “ - „ Министерства ".

Към 19.00 часа на 11 януари обаче - евентуално поради огромния интерес към тях, някои от линковете не се отваряха.

По-специално " блокиралият " линк бе на услугата. Тя е извънредно значима за всеки предприемач и бизнесмен, който има желание да извърши огромен капиталов план. По-конкретно визира планове, свързани с създаване на автомагистрали, пътища, железопътни линии, пристанища, летища, електропроводи, тръбопроводи, електроцентрали, Водноелектрическа централа, Топлоелектрическа централа, АЕЦ, вятърни и фотоволтаични централи, пречиствателни станции, фабрики за преправка на боклуци, огромни птицеферми и ферми за развъждане на животни.

Друга услуга, която също към 19.00 часа бе недостъпна, бе Тя се употребява най-много при подробните устройствени проекти и проектите за регулация и застрояване.

От " Електронно ръководство " прецизират, че с цел да заявите обособените услуги, е належащо да имате Квалифициран електронен автограф (КЕП) и профил в Системата „ Електронно връчване “ на ДАЕУ.

Онези услуги, които към 19.00 часа бяха налични, съдържат подробна информация какво съставлява услугата, коя може да я съобщи, какви са правните учредения за нея, какви документи би трябвало авансово да подготвите и какви са съответните стъпки, с цел да заявите услугата. Посочено е в какъв период ще бъде изпълнена услугата и дали би трябвало да заплатите такса за нея. Описано е и какъв ще бъде резултатът от услугата и в каква форма ще ви бъде възложен (като електронен документ в профила на заявителя в системата за несъмнено електронно връчване; на книжен притежател на гише в центъра за административно обслужване или на книжен притежател посредством лицензиран пощенски оператор).

Новите услуги са:

748

931

1650
                          

2251
 

2317
 

2421
 

2467
 

2985

3018
 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР